Mijn eerste blog. Daarin is het natuurlijk wel handig om mezelf voor te stellen. Maar dan rijst de vraag; wat willen mensen dan van mij weten? Hoe ik heet? Nou, mijn naam is Wendy Schipper.

Wellicht ook hoe oud ik ben? Dat vraag je natuurlijk niet aan de een dame, maar vooruit. Ik ben 46 jaar. Waar ik geboren ben? Ik ben geboren in Heemskerk, maar alleen omdat daar toevallig een ziekenhuis stond. Getogen ben ik in Assendelft. Of ik een partner heb? Ja, die heb ik, ik ben inmiddels 21 jaar getrouwd met Rob. Misschien of ik kinderen heb, maar dat is natuurlijk een precaire vraag. Om toch antwoord te geven; ik mag moeder zijn van 2 kinderen. Ons gezin wordt compleet gemaakt door onze Zwitserse witte herder Tyco en onze 2 katten Nick & Simon (hebben de kinderen verzonnen, omdat ze een liedje van deze zangers erg leuk vonden op dat moment).

Hoe ik ertoe gekomen ben om dit werk te gaan doen? Tsja, hoe kom je ertoe om een bepaalde baan te zoeken? Uit interesse, uit aanleg en met een goede motivatie voor die tak van sport. En die heb ik, ik vind spiritualiteit al jaren heel erg interessant. En in de loop der jaren ben ik er ook achter gekomen dat ik er aanleg voor heb, zoals eigenlijk ieder ander, alleen de één wellicht meer dan de ander, net zoals met bijvoorbeeld wiskunde of Spaans. Door deze ingrediënten ben ik me er meer en meer in gaan verdiepen en dat heeft geresulteerd in mijn eigen praktijk SamenmetWendy.

De opleidingen die ik gevolgd hebt? Nou, dat zijn er teveel om op te noemen, maar vooruit een paar dan. Ik heb cursussen gevolgd in Tarot kaarten leggen, intuïtieve ontwikkeling, pendelen, healen met klankschalen, spiritueelbegeleider en meditatiecoach. Tussendoor nog wel meer workshops en korte cursussen gedaan, maar dit is wel de hoofdmoot. En dan natuurlijk de belangrijkste opleiding niet te vergeten; het leven zelf. Al mijn ervaringen neem ik mee als ervaringsdeskundige in mijn praktijk en gebruik ik om de mensen die bij mij komen weer in hun kracht te zetten.

Dus elke dag leer ik meer en meer, steeds weer nieuwe dingen voeg ik toe aan mijn ervaringen en kan ik dus gebruiken om mensen verder te helpen op hun pad.

Nou, volgens mij was dit het wel. Maar mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Het is namelijk, bij de sessie(s) die wij met elkaar aan gaan, heel belangrijk om je goed te voelen en durven te vertrouwen op mij en daarvoor is het fijn om elkaar wat te kennen.