Behandeltraject

Behandeltraject voor volwassenen

Behandeltraject – voor volwassenen

Voel je je gespannen en opgejaagd. Slaap je slecht en ben je onrustig. Voel je je uit balans. Zit je niet lekker in je vel. Heb je onverklaarbare pijntjes. Pieker je veel. En kom je er niet uit in de reguliere zorg, “het zit tussen je oren”, is wat je te horen krijgt. Dan is het tijd om een andere weg te gaan bewandelen en op een andere manier naar jouw klachten te laten kijken. Ik kan je daarbij helpen.

De eerste sessie van het behandeltraject start ik met een reading. De reading maakt mij duidelijk waar de pijnpunten liggen en hoe deze aan te pakken. Naar aanleiding van de reading en het intakegesprek maak ik een behandelplan, wat ik samen met jou doorspreek.

Tijdens dit gesprek bespreken we samen uitgebreid wat nodig is om jou te helpen. Ik kan hiervoor meerdere methodes gebruiken. Denk aan methodes als een reading, diverse soorten healings, begeleide meditatie, oefeningen om te aarden, focussen, enzovoort. 

Of aanvullende methodes zoals Bach Bloesem remedies, adviseren van edelstenen, pendelen of oefeningen om thuis te doen. Ook kijk ik naar jouw leef-, eet- en slaapgewoonten en indien nodig zal ik hierin advies geven, die de behandeling ondersteunen.

Elke sessie beginnen we met een korte terugblik op de vorige sessie. Wat vond jij er van? Hoe voelde jij je? Wat is er veranderd? Daarna kijken we wat de volgende stap is om te zetten. Het kan zijn dat ik het behandelplan aanpas aan ontstane omstandigheden.