Healing

Therapeutic healing, klankschaal healing en access bars

Therapeutic healing

Door een negatieve manier van denken of door onderdrukte en/of onverwerkte emoties kunnen zich blokkades ontwikkelen in de energiebanen. Daardoor kunnen lichamelijke – en psychische klachten ontstaan. Deze klachten zijn een signaal dat de harmonie in je lichaam verstoord is. 

Tijdens een therapeutic healing lig je gekleed en ontspannen op mijn behandeltafel. Ik werk in het auraveld en voel je chakra’s met mijn handen, maar raak je niet aan. Ik reinig je aura, hef de blokkades op en activeer het zelf genezend vermogen van je lichaam. Ik breng je chakra’s weer in balans, dit betekent dat ik ze soms meer open zet en soms juist meer sluit. De energie zal gaan stromen en onverwerkte en/of onderdrukte emoties komen los. Door deze vrij te geven en zo op te ruimen zal je je steeds prettiger gaan voelen. Er zal weer balans ontstaan en je lichaam zal weer in staat zijn zichzelf te genezen. Ik genees niet, maar help jezelf te genezen.

Tijdens de healing kun je kou, warmte, tintelingen of andere gevoelens ervaren. Dit hoort er bij en geeft simpelweg aan dat je energie weer gaat stromen. Na de healing bespreek ik met je wat ik ben tegengekomen en welke stappen jij zelf kunt nemen om nog meer in balans te komen en blijven.

Klankschaal healing

Ben je niet jezelf. Voel je je uitgeput. Ervaar je disbalans in jezelf. Zit je hoog in je emoties. Dan kan een klankschaal healing ervoor zorgen dat de emoties die je gedurende lange tijd weggedrukt en vastgezet hebt, weer losgemaakt worden, zodat je ze kunt doorleven en vrijgeven.

Je ligt gekleed op mijn behandeltafel. Je hoeft alleen maar te ontspannen, verder niets. Ik reinig eerst je aura door meerdere keren met de klankschaal om je heen te lopen. Zo maak ik energetische vervuiling los en ruim dit op. Er ontstaat daardoor nog meer ruimte voor de klanken van de schalen om te resoneren met je innerlijk

Ik gebruik zowel kleine als grotere klankschalen om zo op diverse niveaus je innerlijk in beweging te brengen. Tijdens de sessie hoor ik aan de klankschaal waar de energie in je lichaam stokt. Ik krijg vaak door waardoor dit veroorzaakt wordt. Dit zal ik na de healing met je bespreken, zodat je hier mee aan de slag kunt gaan.

De klankschalen zorgen er voor dat vastgezette ideeën, overtuigingen en emoties losgemaakt worden zodat de energie weer kan stromen. En jij de benodigde stappen kunt gaan nemen

Je kan je na een klankschaal healing anders voelen dan normaal. Je bent wellicht erg moe, emotioneel of niet jezelf. Het kan ook zijn dat je lichaam op de healing reageert en dat je bijvoorbeeld hoofdpijn krijgt, misselijk wordt en je je heel ‘zwaar’ voelt. Laat dit gebeuren, geef het de ruimte en neem de tijd om dit te laten gaan. 

Mijn tip: drink veel water de eerste dagen na de healing, geef toe aan dat wat je lichaam nodig heeft. Dat kan stilte, rust, slaap, frisse lucht, beweging of iets anders zijn. Luister goed naar je lichaam. 

Access Bars

Je hoofd zit vol. Je loopt jezelf voorbij. Je hebt behoefte aan rust. Ontspanning. Ruimte. Dan is Access Bars een bijzonder ontspannen manier om rust in je hoofd en lichaam te krijgen. Spanningen en stress te ontladen. Oude ballast op te ruimen. Ruimte voor jezelf te creëren

Anders gezegd, om computertaal te gebruiken en het te visualiseren, ik ruim je harde schijf op en verwijder alles wat je jarenlang opgeslagen hebt, maar niet meer nodig hebt. Waardoor er ruimte komt om andere zaken te kunnen uploaden en te installeren. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een Access Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuigelijke prikkels verwerkt.

Hoe ik dit doe? Je ligt gekleed op mijn behandeltafel. Je hoeft alleen maar te ontspannen, verder niks. Ik raak 32 drukpunten (oftewel de ‘Bars’) op je hoofd zachtjes aan. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven, zoals communicatie, vreugde, verdriet, heling, etc. Door het aanraken van de drukpunten geeft dit direct ontspanning, energie, rust en ruimte. En je kunt de ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties die je in je leven hebt vastgezet, makkelijker los laten. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe mogelijkheden. 

De meeste mensen ervaren het alsof er ruimte en rust in het hoofd is gekomen. Wat een Bars behandeling voor jou specifiek doet ligt niet vast. Het ontstaat. Wat je er meteen aan over houdt is een heel erg ontspannen gevoel, alsof je een weldadige massage hebt gehad. Na 3 à 4 weken zul je een mentale en/of fysieke verandering het sterkst waarnemen.