Healing

Aura-Chakra healing, Klankschaal healing

Aura-Chakra healing

Een aura is het energieveld van een mens. Hierin sla je onbewust energie op van anderen om jou heen. Dit vervuild als het ware jouw eigen energie. Hierdoor kun je je moe, verdrietig, boos en lamlendig voelen. Ook kun je ervaren dat je niet vooruit komt in je leven, dat je vastloopt op bepaalde gebieden. Dit wordt veroorzaakt door de vervuilde energie om je heen, die ervoor zorgt dat jouw eigen energie niet goed door kan stromen.

Tijdens deze aura-chakra healing lig je gekleed en ontspannen op mijn behandeltafel. Ik werk in het auraveld en voel je chakra’s met mijn handen, maar raak je niet aan. Ik reinig je aura, hef blokkades op en activeer het zelf genezend vermogen van je lichaam. Ik breng je chakra’s weer in balans, zodat informatie van buitenaf niet meer direct bij jou binnenkomt. Dit betekent dat ik ze soms meer open zet en soms juist meer sluit. Zodat jouw energie weer krachtig kan stromen en je hierna mooie nieuwe stappen kan zetten. . Er zal weer balans ontstaan en je zult meer rust in je lichaam ervaren.

Tijdens de healing kun je kou, warmte, tintelingen of andere gevoelens ervaren. Dit hoort er bij en geeft simpelweg aan dat je energie weer gaat stromen. Na de healing bespreek ik met je wat ik ben tegengekomen en welke stappen jij zelf kunt nemen om nog meer in balans te komen en blijven.

Kom je er alleen niet uit en heb je meer hulp nodig? Dan kunnen we een afspraak maken voor een aanvullende sessie of een behandeltraject.

Twee of drie dagen na de healing neem ik contact met je op om te kijken hoe het met je gaat en te checken of er wellicht nog vragen zijn.

Klankschaal healing

Ben je niet jezelf. Voel je je uitgeput. Ervaar je disbalans in jezelf. Zit je hoog in je emoties. Dan kan een klankschaal healing ervoor zorgen dat de emoties die je gedurende lange tijd weggedrukt en vastgezet hebt, weer losgemaakt worden, zodat je ze kunt doorleven en vrijgeven.

Je ligt gekleed op mijn behandeltafel. Je hoeft alleen maar te ontspannen, verder niets. Ik reinig eerst je aura door meerdere keren met de klankschaal om je heen te lopen. Zo maak ik energetische vervuiling los en ruim dit op. Er ontstaat daardoor nog meer ruimte voor de klanken van de schalen om te resoneren met je innerlijk. 

Ik gebruik zowel kleine als grotere klankschalen om zo op diverse niveaus je innerlijk in beweging te brengen. Tijdens de sessie hoor ik aan de klankschaal waar de energie in je lichaam stokt. Ik krijg vaak door waardoor dit veroorzaakt wordt. Dit zal ik na de healing met je bespreken, zodat je hier mee aan de slag kunt gaan.

De klankschalen zorgen er voor dat vastgezette ideeën, overtuigingen en emoties losgemaakt worden zodat de energie weer kan stromen. En jij de benodigde stappen kunt gaan nemen. 

Je kan je na een klankschaal healing anders voelen dan normaal. Je bent wellicht erg moe, emotioneel of niet jezelf. Het kan ook zijn dat je lichaam op de healing reageert en dat je bijvoorbeeld hoofdpijn krijgt, misselijk wordt en je je heel ‘zwaar’ voelt. Laat dit gebeuren, geef het de ruimte en neem de tijd om dit te laten gaan. 

Mijn tip: drink veel water de eerste dagen na de healing, geef toe aan dat wat je lichaam nodig heeft. Dat kan stilte, rust, slaap, frisse lucht, beweging of iets anders zijn. Luister goed naar je lichaam. 

Na 2 of 3 dagen neem ik even contact met je op om te vragen hoe het met je gaat. En te overleggen of er nog vragen zijn of dat er wellicht behoefte is aan een extra sessie.