Reading

Reading met je gidsen en helpers, baby reading, reading met overleden dierbare, aurareading en telefonische reading

Reading met je gidsen & helpers

Vanaf de geboorte tot het einde van het aardse leven heeft ieder mens een vaste gids bij zich die je begeleidt en ondersteunt. Ook jij. Gedurende je leven zullen er voor kortere of langere tijd, naast je vaste gids, meerdere gidsen en helpers bij je komen, die je zullen ondersteunen tijdens bepaalde periodes in je leven. Wie dat is of zijn? Daar komen we samen achter. 

Helpers kunnen zijn;

Een hoofdgids, een beschermengel, een overleden dierbare, een aartsengel, gidsen waar je een nauwe connectie mee hebt gehad in vorige levens, een krachtdier, gidsen die uit een ander sterrenstelsel komen of andere wezen die jou op dit moment helpen.

Een reading met gidsen & helpers gaat als volgt: 

Je zit tegenover me. Ik maak mijn aura groter en onze aura’s versmelten zich. Vervolgens nodig ik gids(en), andere helpers of overleden dierbaren, die op dat moment bij je zijn, uit zich zichtbaar te maken aan mij en zich uit te spreken. Iedere gids heeft zo zijn of haar specialiteit. De gids die op dit moment bij je is, ondersteunt je bij het proces waar je nu in zit. 

Door de aanwezigheid van de gids voel je je gesteund en begrepen. Je kunt de gids altijd om hulp vragen. Als je vragen hebt stel ze vooral tijdens de reading. De gids(en), helpers en/of overleden dierbaren zal/zullen dan antwoord geven of doen dit later op hun eigen manier.

Vaak krijg je bevestiging van datgene wat je zelf al voelde of dacht. Of krijg je praktisch advies om je weg weer te vervolgen. 

Baby reading

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Het is en blijft een prachtig wonder. Als geen ander begrijp ik dat je nieuwsgierig bent en eigenlijk niet kunt wachten om je kleintje in je armen te nemen. Want wie groeit er nou in je buik? Ik kan helpen dat te ontdekken. Met een baby reading. 

Tijdens een baby reading maak ik contact met het kindje in je buik. Elk kindje heeft vanaf de conceptie al een ziel; de baby krijgt alles mee wat er rondom hem/haar speelt. Hij/zij is zich hier terdege bewust van en zal dit naar mij communiceren tijdens de reading. Om je zo alvast aan te geven wat je kan ondernemen om hem/haar welkom te heten. Het kan zelfs zo zijn dat de baby aangeeft welke thema’s uitgewerkt moeten worden in zijn/haar leven, zodat je hier alvast op voorbereid kan zijn. 

Vaak mag ik praktische tips en adviezen van de baby geven die hem/haar helpen om rustig te groeien in de buik en een soepele overgang te creëren naar het aardse leven. 

Na de baby reading ervaar je nog meer verbintenis met je kindje en ben je gesterkt in je moedergevoelens. Mogelijke vragen zijn beantwoord. Je kan vol vertrouwen de nodige stappen en/of actie ondernemen om jezelf goed op de bevalling en het nieuwe leven voor te bereiden. In deze voorbereiding kun je je partner (en eventuele andere kinderen) ook meenemen. 

Een baby reading is een bijzondere ervaring. Niet alleen voor de aanstaande moeder, maar ook voor mij. Iedere keer ben ik zelf niet alleen weer verrast over de mooie dingen die uit een baby reading komen, maar ook dankbaar dat ik dit mag en kan doen. 

Als je het geslacht van je kindje nog niet wil weten, dan respecteer ik dat natuurlijk en spreek ik tijdens de reading over ‘het kindje’ of ‘de baby’.

Reading met overleden dierbare

Tijdens het maken van onze afspraak geef je aan met wie je graag contact wilt, zodat het lijntje met de zielenwereld alvast gelegd kan worden. Je mag een foto meenemen van deze persoon, maar dit hoeft niet. Als je ervoor kiest een foto mee te nemen, dan het liefst één waar diegene alleen opstaat.

Tijdens deze reading maak ik contact met jouw overleden dierbare zodat ik jou allerlei informatie over hem of haar kan geven. Diegene wil ook vaak, weet ik uit ervaring, een boodschap, tips of adviezen aan je geven.

Meestal begin ik met informatie over specifieke kenmerken van iemands karakter en andere uiteenlopende maar kenmerkende informatie. Bij overleden personen krijg ik vaak informatie door over hoe hij of zij er uit zag, wat voor werk er gedaan werd, welke hobby’s hij/zij had. Soms krijg ik te zien waaraan iemand is overleden en hoe de situatie rondom het overlijden was.

Natuurlijk mag je tijdens de sessie vragen stellen. Zodra de reading is afgelopen, kan ik je geen antwoorden meer geven, omdat het contact dan is afgesloten.

Als je wilt, kun je de belangrijkste punten opschrijven tijdens de reading.

Aurareading

Een aura is het energieveld van een mens. Energie heb je in verschillende vormen en soorten. De één is met het oog zichtbaar, bijvoorbeeld water, de ander niet. En dat laatste is het geval met een aura. Niet zichtbaar. Maar toch leesbaar. Voor mij!

Tijdens de aurareading lees ik 4 lagen van je aura en de 7 belangrijkste chakra’s.

Uit deze lagen haal ik mijn informatie. Daar liggen onder meer pijnpunten, patronen als onverwerkte emoties opgeslagen die je in je leven hebt opgebouwd. Tijdens de reading worden zaken naar boven gehaald, zodat je meer inzicht krijgt over de dingen waar je tegen aan loopt en waar dat vandaan komt. Zodat je handvatten krijgt om hier zelf verandering in te kunnen brengen.

Tijdens de reading kun je de voor jou meest belangrijke punten opschrijven.

Kom je er niet alleen uit en heb je meer hulp nodig? Dan kunnen wij een afspraak maken voor een aanvullende sessie of een behandeltraject.

Aan toekomst voorspellen doe ik niet. En weet dat als je bewust of onbewust wilt dat ik iets niet zie, ik dat ook niet zie. Je blokt dit als het ware voor mij.

Telefonische reading

Wij hebben samen een afspraak gemaakt voor een datum, tijdstip en welke reading je graag wilt. 

Alle bovenstaande readings zijn ook telefonisch mogelijk.

Op de afgesproken datum en tijd bel ik je via WhatsApp Video. Belangrijk is dus om voor een goede internetverbinding te zorgen.

Het verloop van een telefonische reading is hetzelfde als bij de betreffende reading. hierboven beschreven

Ik doe niet aan toekomst voorspellen en geef geen informatie over derden, die nu nog in leven zijn.

Natuurlijk mag je tijdens de reading vragen stellen. 

Na onze afspraak stuur ik je een elektronisch betalingsverzoek via jouw mobiel. Dit kun je direct betalen.