Eerste contact

Tijdens ons eerste contact bespreken wij samen wat het beste bij jou past. Dit kan een reading zijn, een healing of een persoonlijke meditatie.

Komt uit ons eerste contact dat je behoefte hebt aan meer dan één sessie, dan maak ik na een persoonlijk gesprek waarin we samen bekijken waar je tegenaan loopt, waarover je meer inzicht wilt, wat je wilt loslaten etc. een plan van aanpak met diverse sessies die ik aanbied in mijn praktijk. Dit bespreken we samen en als je akkoord bent, gaan we samen aan de slag.

 

Totaalplaatje

Ik kijk altijd naar het totaalplaatje, los van je vraagstuk. Wie ben je, heb je lichamelijke klachten, werk je, heb je een gezin, ervaar je trauma’s uit het verleden, wat is de invloed van voeding, heb je een relatie, enzovoort. Soms blijkt één sessie voldoende te zijn om je handvatten te geven, soms zijn meerdere sessies nodig om bij de kern te komen. Samen bespreken we hoe, wat en wanneer. Het kan zijn dat ik je huiswerk meegeef; dit gebeurt in overleg. 

Ondersteunende elementen

Soms zet ik tijdens een sessie ondersteunende elementen in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pendelen, Bach Bloesem remedies, inzichtkaarten, focussen of opdrachten om thuis uit te werken. Altijd in overleg en afhankelijk van wat jij en/of ik nodig achten om een aanvulling op de behandeling te geven. 

Het is logisch, maar ik wil het wél benadrukken: Uiteindelijk ben en blijf JIJ verantwoordelijk voor je leven en hoe je deze invult. Ik kan je alleen maar handvatten geven. Wat ik met alle liefde doe.