Eerste contact

Tijdens ons eerste contact bespreken wij samen wat het beste bij jouw vraagstuk past. Dit kan een reading zijn, een healing of een geleide meditatie op maat.

Komt uit het eerste contact dat je behoefte hebt aan een coaching sessie of behandeltraject, dan plannen we eerst een persoonlijke intake van 30 minuten of een fotoreading alvorens te beginnen. Om samen te bekijken waar je tegenaan loopt, waarover je meer inzicht wilt, wat je wilt loslaten, etc. Na deze intake stel ik een behandelplan op. Dit bespreken we vervolgens en als je met het plan instemt, gaan we er samen mee aan de slag

Totaalplaatje

Ik kijk altijd naar het totaalplaatje, los van je vraagstuk. Wie ben je, heb je lichamelijke klachten, werk je, heb je een gezin, ervaar je trauma’s uit het verleden, wat is de invloed van voeding, heb je een relatie, enzovoort. Soms blijkt één sessie voldoende te zijn om je handvatten te geven, soms zijn meerdere sessies nodig om bij de kern te komen. Samen bespreken we hoe, wat en wanneer. Het kan zijn dat ik je huiswerk meegeef; dit gebeurt in overleg. 


Ondersteunende elementen

Soms zet ik tijdens een sessie ondersteunende elementen in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pendelen, Bach Bloesem remedies, inzichtkaarten, tarotkaartenlegging of focussen. Altijd in overleg en afhankelijk van wat jij en/of ik nodig achten om een aanvulling op de behandeling te geven. 

Het is logisch, maar ik wil het wél benadrukken: Uiteindelijk ben en blijf JIJ verantwoordelijk voor je leven en hoe je deze invult. Ik kan je alleen maar handvatten geven. Wat ik met alle liefde doe.