Extra methoden

Pendelen, Bach Bloesem Remedies, Focussen

Pendelen

Pendelen geeft je een direct lijntje met je innerlijke wijsheid. Eigenlijk maakt het de antwoorden die diep in jou al aanwezig zijn zichtbaar.

Een pendel is een druppelvormig voorwerp aan een touwtje of kettinkje. Het voorwerp kan van glas, hout of metaal zijn. Vaak worden ook edelstenen gebruikt. En de pendel werkt gewoon volgens de natuurwetten. Een gewichtje aan een loshangend touwtje versterkt de (voor ons onzichtbare) energie die van dingen en mensen uitgaat.

Ik werk ook graag met pendelkaarten, daardoor kun je nog specifiekere antwoorden vinden op bijvoorbeeld vragen als:

  • Wat kan ik doen om mijn gezondheid te verbeteren?
  • Waar ben ik allergisch voor?
  • Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat ik beter slaap?

Als je bij mij een pendelsessie boekt, zal ik tijdens ons eerste contact dan ook doorvragen over waar je precies voor komt, zodat ik de pendelkaarten op maat kan maken voordat je komt en we dus gericht aan de slag kunnen met jouw vragen.

Bach Bloesem Remedie

Bach Bloesem Remedies zijn stuk voor stuk gericht op een bepaalde karaktertrek of gemoedstoestand. De remedies werken op je, als de persoon die je bent, met al jouw gevoelens, je geestelijke en lichamelijke klachten. 

Om de bloesem die je moet hebben te kunnen selecteren, moet je ongeveer weten hoe je zelf in elkaar zit en wat je gevoelens zijn. Dit gaan we samen uitzoeken tijdens een Bach Bloesem Remedie sessie.

Als we gevonden hebben wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten, maak ik de remedie voor je. Dit zijn druppeltjes die je een aantal keer per dag in moet nemen. En deze kunnen ondersteunend zijn bij bijvoorbeeld een behandeltraject of na een reading of healing die je hebt gehad.

Focussen

Focussen is aandacht geven aan iets in je lichaam wat je voelt, maar waar je nog niet van weet wat het precies is en wat het je wil vertellen. Als je bij dat iets stilstaat, krijgt het de kans zich te ontvouwen en jou te laten weten waar het voor staat. Zo wordt duidelijk waar het om gaat en kun je hier verder mee aan de slag gaan.

Focussen kan je ook helpen om oude pijn en oude patronen los te laten. Dit geeft ruimte voor innerlijke groei en nieuwe ontwikkelingen in jouw leven. Dit kan leiden tot opluchting, fysieke ontspanning en grote of kleine veranderingen in je leven.

Het kan dus ondersteunend zijn voor elke proces of traject waar je op dat moment mee bezig bent.