SamenmetWendy

SamenmetWendy, zo heet mijn praktijk. Waarom? Omdat ik het werk dat ik mag doen altijd samen doe. Ik werk samen met de client. Ik kan mijn werk alleen doen samen met gidsen, helpers en overleden dierbaren. Ik doe het samen met mijn gezin. En de client doet het ook weer samen met een partner, een vriend of familielid. Niemand kan het alleen. En daarom dus SamenmetWendy.

Wie ik ben?

Wendy Schipper. Vrouw van Rob, moeder van Raven en Luca. Dochter van, zus van, vriendin van en ga zo nog maar even door, maar vooral mezelf. Gespecialiseerd in spiritueel begeleiden, readings, healings, meditaties & coaching.

Hoe dit zo gekomen is?

In mijn jeugd kwam ik er achter dat wat ik zag en meemaakte niet door mijn leeftijdsgenootjes gezien en meegemaakt werd. Waarop ik mij in de loop der jaren ben gaan verdiepen in spiritualiteit en in het ontwikkelen van mijn zesde zintuig. Ik heb ondertussen meerdere cursussen en opleidingen gevolgd en blijf mezelf ontwikkelen. Door elke cursus en opleiding leer ik mezelf steeds beter kennen en ik blijf groeien.

Met de nodige levenservaring en mede door mijn gevolgde opleidingen ben ik heel goed in staat om je te helpen. Hoe? Dat bepalen wij samen. Ik kijk wat het beste past bij je vraagstuk zodat jij weer in balans komt, je emoties en gedachten kan leren sturen en daardoor verder kan groeien.

Samen gaan we stap voor stap jouw leven weer laten schitteren

Samen gaan we jou weer in je kracht zetten.